woensdag 17 december 2014

Nieuws - De afronding

Lieve volgers van onze kerstWEns actie,

Wij hebben afgelopen dinsdag met onze kerstWEns producten op de kerstmarkt van Kindervilla de Wereld mogen staan. Hier hebben wij tijdens een gezellige en druk bezochte avond een leuk bedrag opgehaald voor de WE-foundation. Ook de Kindervilla zelf heeft met een loterij en de verkoop van kinderknutsels een bedrag bij elkaar verzameld voor het goede doel. Dit zullen zij binnenkort bekend maken.

We gaan zo langzamerhand richting het einde van onze actie. LET OP: In eerste instantie zou onze actie tot en met het einde van het jaar lopen, maar wij hebben de deadline voor het plaatsen van een bestelling vervroegd. Na deze ontzettend leuke maar toch ook intensieve periode willen wij rondom de feestdagen toch ook graag even met onze pootjes omhoog zitten. ;-) Hieruit kunnen wij alleen maar opmaken dat de actie een waar succes is!

Voor nu geldt: wat wij nu nog aan producten hebben, verkopen wij. Er zullen geen nieuwe producten meer gemaakt worden. Veel producten zijn te bestellen tot en met woensdag 24 december 00:00. Er geldt dus: OP = OP! Wij behandelen de mails op volgorde van binnenkomst. Er staan ook producten te koop op onze werkplek, dus er is een kans dat je mis grijpt. Bestel daarom snel je favoriete product voordat het te laat is! Grijp je mis, maar wil je toch onze actie steunen? Een kleine of grote donatie is nog tot en met het einde van het jaar te plaatsen! Bekijk HIER hoe je producten kunt bestellen en/of hoe je kunt doneren.

Houd er rekening mee dat een aantal van onze leden uit het kerstWEns team vakantie hebben en een bestelling niet altijd kunnen afleveren. Als afleveren door iemand uit ons kerstWEns team geen optie meer is, vragen wij jullie de producten zelf in Leiden op te komen halen.

Bekijk HIER welke producten nog beschikbaar zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten