woensdag 24 december 2014

Uitleg: navigeren over de pagina

Dit bericht blijft bovenaan de pagina staan. Scroll voor nieuwe berichten naar beneden. Door het 'vastzetten' van dit bericht, heeft dit bericht een afwijkende datum.

Even een extra uitleg over het navigeren over onze website, zowel voor mobiel/tablet gebruik als voor pc/laptop gebruikers!

Als je onze website via een mobiel apparaat (mobiele telefoon of tablet) bekijkt, wordt standaard de 'mobiele versie' van de website geladen. Hij start op de 'Nieuw(s)' pagina. Je kunt naar beneden scrollen om de berichten/producten die wij hebben geplaatst te bekijken. Let op: er zijn meerdere pagina's met berichten/producten! Klik op het kleine zwarte hokje met een wit pijltje (zie rode markering op de foto hieronder) om de andere berichten/producten te bekijken. Je kunt onderaan de mobiele pagina ook kiezen voor de internet-versie van de website, klik dan op 'Internetversie weergeven' (zie tweede rode markering op de foto hieronder).


Zoals beschreven, start de mobiele pagina op de 'Nieuw(s)'pagina. Er zijn echter meer tabbladen met informatie! Klik hiervoor op het kleine witte pijltje rechts in beeld:


Je krijgt dan het volgende menu te zien:


Als je onze website via een pc of laptop bekijkt is het navigeren vrij duidelijk aangegeven. Bovenaan de pagina (zie rode markering op de foto hieronder) zijn een aantal tabbladen weergeven (zoals: Nieuw(s), Intro, Wie zijn wij? e.d.). Daarop kan je klikken om meer informatie te krijgen. Links op de pagina staat een lijst met beschikbare producten (zie tweede rode markering), als je daarop klikt kom je direct bij het aangeklikte product uit. Je kunt ook via het tabblad 'Producten' navigeren naar ons gehele aanbod.


Als je op de Nieuw(s) pagina bent (zoals hierboven in het voorbeeld) kan je ook naar beneden scrollen, dan komen alle berichten met de producten die wij aanbieden onder elkaar in beeld. Let op: het grote aantal producten past niet op 1 pagina, klik onderaan de pagina op 'Oudere berichten' (zie rode markering op de foto hieronder) om de andere berichten te kunnen kijken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten