donderdag 20 november 2014

Nieuws en nieuwe producten #7

Esther, een enthousiaste liefhebber van breien, heeft aangeboden twee breiworkshops te geven voor onze kerstWEns actie. Heel binnenkort is op onze pagina meer te lezen over een sjaal-workshop en een avondje kerstballen breien. (Ja echt!) Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie en om zo snel mogelijk een plekje te bemachtigen voor deze leuke workshops.

De vrolijke sjaals zijn niet aan te slepen, dus er wordt hard gewerkt om het aanbod regelmatig van nieuwe sjaals te voorzien. Er zijn sinds de start van onze pagina alweer elf nieuwe sjaals toegevoegd! Ze gaan echter heel hard, dus wees er snel bij als er een wilt! Klik HIER als je het huidige aanbod wilt bekijken.


Ook de Sinterklaas-labels zijn zo goed verkocht, dat er een nieuwe set is samen gesteld! De vorige Sint-labels zijn vervangen door deze leukerds. Klik HIER om ze te bestellen, of om de andere labels voor de feestdagen te bekijken. 


Ook nieuw: strandpaaltjes met Kerst-thema! Er zijn drie sets beschikbaar. De strandpaaltjes zijn voorzien van kerststerren en een waxinelichtje. De kerst-decoratie is gemakkelijk te verwijderen, zodat je de paaltjes na de feestdagen ook in huis kunt laten staan. Klik HIER voor meer informatie.


En vergeet je vooral ook niet in te schrijven voor onze taartworkshop, er zijn nog maar tien plekken beschikbaar op de verschillende data! Klik HIER om een van deze plekken te bemachtigen.

Klik HIER voor ons volledige overzicht van producten.