woensdag 12 november 2014

Nieuws en nieuwe producten #5

We hebben al in de 40 verschillende bestellingen binnen, wat ontzettend gaaf! Onze kerstWEns-actie wordt onder steeds meer mensen bekend, wat vaak resulteert in een kleine of grote bestelling. Bedankt daarvoor!

De mond-op-mond reclame doet goed zijn werk (blijf dit vooral doen!), maar ook social media heeft een grote rol in het verkrijgen van bekendheid voor onze actie. Via Facebook wordt het nieuws veelvuldig geliked en gedeeld, maar wat ook super leuk is: op de officiĆ«le website van de WE-foundation (het goede doel waar deze hele actie om draait) is ook aandacht besteed aan onze actie! Klik op de volgende link om het bericht te bekijken: http://www.we-foundation.nl/2014/11/actie-kerstwens-nu-van-start/

De WE-foundation zelf stond op 11 november zelf ook in the picture. De oprichtster van de WE-foundation, Evelien Oosterveld, was samen met ambassadeur van de stichting Andre Kuipers bij RTL om in het programma Koffietijd te vertellen over de stichting: http://www.koffietijd.nl/we-maken-samen-het-verschil/

Sinds gisteren staat er ook weer een nieuw product op de website, Shirley maakt namelijk hele leuke hangers van restjes haakgaren en ze stelt deze beschikbaar voor onze verkoop! Klik HIER om meer te lezen over deze gehaakte kersthangers.


Ook nieuw is het volgende. Er staan al een heel aantal armbanden online, maar er worden vanaf nu VIJF armbanden beschikbaar gesteld om naar eigen smaak te ontwerpen (denk aan kleur, tekst en patronen). Wees er snel bij om van deze unieke actie gebruik te maken! Klik HIER om meer te lezen over deze actie en de armbanden.


En omdat de vrolijke sjaaltjes zo goed verkopen, wordt er weer een lading nieuwe sjaaltjes gemaakt! Hier een kleine sneakpeak van wat heel snel op de site komt:



Klik HIER voor ons volledige overzicht van producten.