woensdag 5 november 2014

Nieuwe producten #3

De bestellingen volgen elkaar in rap tempo op, wat leuk en bijzonder dat er zoveel interesse is voor het steunen van de WE-foundation door de koop van onze handgemaakte producten! 

Een van de hoofdpersonen van onze actie, Jonna (4 jaar), is druk bezig met het verwerken van alle bestellingen. Kijk eens hoe blij en trots ze is met haar gemaakte decoratieve kerstpotjes! Ook een dikke duim voor jou Jonna!


Wat ook heel bijzonder is, is een zeer gulle donatie van Nobelhout Noordwijkerhout. Zij sponsoren al het steigerhout dat nodig is voor de bestellingen die wij binnen krijgen! Fantastisch, laat de bestellingen voor een steigerhouten kerstboom (50 of 100 cm hoog) of een steigerhouten wandbord maar binnen stromen!

En het goede nieuws is nog niet klaar, we hebben vanavond maar liefst drie nieuwe producten kunnen toevoegen aan ons aanbod!

Een zus van Leanne maakt deze set van drie lichtjes voor onze kerstWEns actie. Klik HIER voor meer informatie.


We hebben nu ook kleine windlichtjes met een gezellig tapeje te koop. Klik HIER voor meer informatie.


En wil jij tijdens de feestdagen de blits maken met een mooi ingepakt cadeau? Wellicht vindt je HIER de nodige inspiratie en materialen om je cadeau op een leuke manier in te pakken. Aangeboden door Timmers Verpakkingen!


Klik HIER voor ons volledige overzicht van producten.